Menu

"LUXE IN COMFORTABEL WONEN ÈN WERKEN."

Dat eerste gevoel als je een ruimte binnenloopt. Dat herken jij ook. Je voelt het, meteen. Een bepaald comfort, een zachte voetstap, die fijne akoestiek, opvallende creativiteit, de verwondering. Als dat ongepolijste pure gevoel goed is zijn wij klaar. Dan heeft Artop je de ruimte gegeven.

Dat doen we al ruim 30 jaar. En goed ook. Al zeggen we het zelf. Loop maar eens door ons uitgebreide portfolio heen. Elke ruimte een andere opdracht. Wat hebben we ons uit kunnen leven, onszelf moeten overtreffen om aan de meest uiteenlopende wensen te voldoen. Maar allemaal met een duidelijke gemene deler, een optimaal eindresultaat.

We zijn er ongegeneerd trots op.

" ONZE MENSEN WAAR WE ZO TROTS OP ZIJN "

Creatieve geesten. Vrije denkers.
Maar ook nuchtere generalisten.
Mensen die in resultaten en rendementen denken.

Vrij denken. Zonder muren. Zonder beperking. Lekker los. Functioneel en relevant. Iedereen binnen ons team kan zich vinden in deze termen, soms in een paar, soms in allemaal. En dat is precies wat nodig is.

Omdat we gefaseerd te werk gaan, van het bedenken tot het monteren. Waarbij eenieder in een bepaalde fase het beste presteert. Dat heet balans. En dat is waar we naar op zoek zijn. In hoe we werken en wat we leveren.

" EIGENLIJK WERKEN WIJ HEEL SIMPEL "

Onze benadering wordt niet gehinderd door enige invloed van buitenaf. Wij benaderen alles van binnenuit. Wij zijn namelijk zelf ook ondernemer. Wij weten dat het niet alleen maar om het uiterlijk gaat, maar ook over functionaliteit. Resultaat.

Niet elke ruimte doorloopt elke fase. En dat hoeft ook niet. Wij werken zowel turn key als ad hoc. Eerlijk? Turn key werken heeft onze voorkeur. Omdat we dan grip hebben op het totaal. Dan zijn we op ons best. Het vraagt kennis, structuur, inspiratie en lef. Dat hebben wij.

Het mooie van een ad hoc opdracht is dat het, naast de eerder genoemde eigenschappen, vraagt om toegankelijkheid en flexibiliteit in houding. Dat snappen wij.


KENNISMAKING & CONCEPT

Het begint voor ons bij het beeld en het gevoel wat jij ons schetst. Dat is uiteindelijk de reden dat je hulp nodig hebt. Samen om tafel. Kennismaken. Luisteren naar je verhaal, van het bedrijf, van de persoon. Zo krijgt elke ruimte een eigen verhaal. Het verhaal wat wij uiteindelijk moeten inrichten. Voor een optimaal gevoel en functionaliteit in de ruimte. Een ervaring voor de bezoeker en voor jezelf.

In een particulier project, spelen er weer andere wensen en waarden. Wij weten hoe belangrijk je thuishaven is en willen er graag je ultieme droomhuis van maken.

Het besproken beeld pakken we op en we gaan er met onze eigen specialisten helemaal op los. Een bijzonder leuke fase, je zult het merken. Want op de eerste plaats is een samenwerking met Artop een prettige ervaring. En als wij het leuk vinden is de kans groot dat jij het net zo ervaart.


ONTWERP & INSPIRATIE

Een ruimte zonder muren is wat elke ontwerper het liefste wil. Grenzeloze creativiteit. Maar dat is niet de praktijk. Je kunt echter wel zo denken als uitgangspunt, zonder beperkingen, vol met inspiratie.

Wij maken de ruimte "jouw" ruimte. Zodat je het bedrijf en de bijbehorende kernwaarden gaat herkennen. Dat kan groots. Maar ook heel subtiel. Als het maar eigen wordt. Want eigen motiveert, het zet iets in gang. Voor de mensen die er werken. En voor de mensen die er zijn.


UITVOERING & CREATIE

Tijd voor actie, op naar het resultaat. Het ontwerp moet gaan leven. Wij hebben naast ervaring, lef en creativiteit ook grip op het proces erna. In onze eigen werkplaats maken wij nagenoeg alles zelf. Onze specialisten brengen het plan in uitvoering. We overleggen alles met elkaar en passen details aan omdat het zo ooit nog beter wordt, functioneler of zelfs mooier.

HEBBEN WE JE KUNNEN INSPIREREN?

BEN JE BENIEUWD WAT ARTOP VOOR JE KAN BETEKENEN?

Dan ontvangen wij je graag bij ons op kantoor of komen
we met alle plezier langs voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

Paradijs 19
5424 TN ELSENDORP