Voor turn key oplossingen, meedenkend of meegaand

Over Artop

 

Iedere organisatie heeft een goed verhaal te vertellen. Iedereen heeft ambities. Wil vooruit. Precies daar, in het blootleggen en vertalen van die ziel en ambities naar een omgeving, ligt onze kracht. Daar steken wij met liefde al onze energie in. Omdat wij intussen weten, dat wij juist daar ook zo veel energie voor terugkrijgen: als we samen tot een plan komen, binnen en buiten, dat precies datgene laat zien, waar jij voor staat.

Wij willen verrassen. Altijd. Met concepten, producten en materialen. Dat zijn geen loze woorden. Dat is een oprechte drive. Dat zit in ons. Dat voel je als je ons pand binnenkomt. Tenminste, dat horen we van klanten terug. Er zit kracht in ons pand. Vitaliteit. Creativiteit. Ondernemerschap. Waarden die we koesteren, uitdragen en gebruiken. Omdat we willen dat jouw pand hetzelfde doet met jouw klanten en bezoekers: verrassen en verleiden.

Bedrijfsfilm

Wij zijn er trots op dat Canon Nederland Artop heeft uitgekozen om een bedrijfsfilm te maken. Hierin wordt duidelijk gemaakt hoe print en interieur goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Het geeft een mooi beeld van onze werkwijze. Kijk snel mee bij ons in de keuken!

artop-bedrijfsfilm-print-interieur-interieurbouw-reclame

Team

De ideale mix. Zo noemen we het team wel eens. Er zitten specialisten; voor iedere fase in een traject. In het bedenken, presenteren, begeleiden, creëren en monteren. Creatieve geesten. Vrije denkers. Maar ook nuchtere generalisten. Mensen die in resultaten en rendementen denken. Een team kortom dat volledig in balans is. Met één gemene deler: de intrinsieke drive om waarde toe te voegen aan jouw pand.

George

De grondlegger, het brein, de duizendpoot. Weet als geen ander wensen te vertalen in praktische en fraaie oplossingen. Een bodemloze inspiratiebron, die met je meedenkt over wat kan, wat nodig is, maar vooral wat werkt. Een creatieve geest met gezond verstand. Voeg daar een tikkeltje eigenwijs aan toe en je hebt de ideale mix om in jouw pand op een eigenzinnige manier nieuw leven te blazen. Zijn naam spreek je trouwens uit als Sjors, bekend van dat leuke kindermeubel merk, Sjors Ook van zijn hand!

Simone

Mede oprichtster van Artop. Is benieuwd naar je verhaal. Naar wat jouw beweegt, inspireert en wat je plannen zijn. Sparringpartner op marketingniveau, resultaatgericht, commercieel krachtig en van plan voor jou maximaal rendement te halen uit de uitstraling van je pand. Van binnen en van buiten. Schakel haar gerust op tijd in. Want ze draagt ideeën aan waar je zelf niet zomaar aan dacht. Creativiteit die je ook op haar schilders doeken ziet terugkomen, ook bij ons op kantoor.  SiemArt !

Joey

Gedreven, leergierig, handig en een echte aanpakker. Geliefd bij veel van onze klanten die hem graag hun interieur onder handen zien nemen. Naast het feit dat hij 2 rechterhanden heeft kan hij je ook adviseren. Omdat hij kijkt, zichzelf dingen afvraagt en naar je luistert. Met een frisse blik en logica. Een flexibele harde werker, met hart voor de zaak. En mocht je een labrador tegenkomen bij Artop op de zaak; Joey is zijn baasje.

Doret

De creatieveling van Artop. Ze maakt van niets iets. Van weinig iets grandioos. De uitstraling van je pand of upgrade van je ruimte is bij haar in goede handen. Ze verrast, inspireert en is digitaal super handig. Wat begint bij een idee maakt zij visueel in een waanzinnig ontwerp. Maar Doret steekt ook graag letterlijk de handen uit de mouwen. Zo kun je voor de meest complexe signing een beroep op haar doen en komen onze haarscherpe visuals via haar hand. Een veelzijdig type die hard voor Artop loopt. Maar in de bossen of op de weg kan ze er ook wat van. Girlpower!

Erik

Al ruim 12,5 jaar weet hij de ontwerpen van Artop ook in uitvoering te laten uitblinken. Er is weinig wat je hem niet kunt vragen. Een bron van kennis en super handig. Van werkvoorbereiding tot aan montage. Actief, betrokken en oplossingsgericht. Erik zaagt, last, timmert en bouwt er op los. Alles voor het optimale eindresultaat. Scoren doet hij niet alleen bij Artop. Ook op het hockeyveld gaat hij voor goud!

Stijn

Een bekwame kracht die zowel in werkvoorbereiding als uitvoering zijn vak uitstekend verstaat. Stroopt zijn mouwen graag voor je op om een krachtige uitstraling te realiseren vooral van binnen, maar ook van buiten. Met zijn ruime ervaring in de interieur wereld heeft hij bij ons zijn ritme te pakken. Niet gek als je thuis regelmatig achter je drumstel kruipt.

artop-siem

Siem

Siem pikt bij Artop in de praktijk van alles een graantje mee. Want een praktische leerschool werkt voor hem het beste. In korte tijd heeft hij zijn waarde aan ons team al doen blijken. Vooral interieur werk heeft zijn interesse, maar hij vindt eigenlijk alles binnen Artop interessant en draagt graag zijn steentje bij. Vooral als het dan ook nog op een prettige manier gaat, is Siem in zijn element.

Portfolio

We hebben een prachtig en groeiend portfolio; met lokale, boven regionale en internationale opdrachtgevers in de profit en non-profit sector. Klanten die er voor kiezen hun ruimtes, binnen of buiten, te koppelen aan concrete resultaten. En dan mag je resultaten heel breed definiëren. Dat kan een hogere merkbeleving zijn. Meer karakter. Meer eigenheid. Of meer verkopen.

Office ARP

practice what you preach

Office ARP

ARP was zeer verheugd om zich te mogen vestigen in het monumentale Sphinx gebouw in Maastricht. Een casco verdieping, die we hebben ingericht naar de diverse fases waarin de processen van ARP verlopen. Zo kan ARP ook hun klanten de toepassingen laten zien die zij voor hen kunnen realiseren. Er is ruimte om creatieve ideeën te ontwikkelen, te scrummen, in projectgroepen te werken, te vergaderen, in stilte te werken, of juist gezamenlijk. Ook is er ruimte om “te vieren”. Wat wat is er fijner dan na intensief werk, samen het glas te kunnen heffen. Artop heeft het totale ontwerp ontworpen en ook de uitvoering voor haar rekening genomen. Van interieur items, meubelen, glazen wanden, houtelementen, tapijt, akoestiek en verlichting.  ARP is erg tevreden met het resultaat en werkt er met heel veel plezier.

kasten, akoestisch groen, kastenwand

Office Mezenberg

een creatieve werkomgeving

Office Mezenberg

Voor Mezenberg hebben we een mooie combinatie van buiten naar binnen kunnen maken. De buitenzijde hebben we voorzien van een fraaie gevelbelettering. Het kantoor is op de begane grond door ons ingedeeld met een half open pantry, garderobe, kasten, tafels en buro’s op maat. Wanden zijn voorzien van lange, lage kasten. Enkele transparante room dividers zorgen voor enige afscheiding, maar zorgen er tevens voor, dat contact met elkaar mogelijk blijft. Om de akoestiek op een prettig niveau te brengen hebben we gewerkt met vilten plafond- en wand delen. 1 kast is op een creatieve manier, voorzien van akoestisch groen. We hebben hiermee een hele prettige werkomgeving gecreëerd, voor medewerkers en bezoekers.

 • gevelreclame
artop-interieur-restyling-signing-kantoor

Office Topic

een inspirerende plek om te werken

Office Topic

Een inspirerende en functionele omgeving creëren voor zowel relaties als personeel. Met deze missie is het kantoor van soft- en hardware bedrijf Topic in Best op creatieve wijze ingericht en vormgegeven. In samenwerking met NBArchitecten hebben we een in het oog springende verlichte buizen wand ontworpen. Deze geeft op subtiele en transparante wijze al slingerend routing en scheidt ruimtes van elkaar. Ook zijn een prachtige bar en een koffiecorner gerealiseerd die van alle gemakken zijn voorzien. Ook alle kleurrijke signing op muren, ramen, gevels en vloeren komen van onze hand. Het resultaat is een gave en interessante ruimte die in dienst staat van de gebruikers en ze tegelijk uitdaagt. Mission completed!

 • artop-interieur-restyling-signing-kantoor
artop-reclamezuil-design-signing-wayfinding

Office Driessen

uniforme uitstraling van de huisstijl

Office Driessen

Het gaat goed met de zaken. Zo goed dat een pand uit zijn voegen groeit. Driessen wilde om die reden uitbreiden. Van twee aparte units werd één gebouw gemaakt. Artop voorzag in alle communicatie uitingen op, in en rondom het pand. Van way finding solutions en subtiele raam signing binnen tot een in RVS uitgevoerde gevelreclame en aangelichte reclamezuilen buiten.

Een fraaie solide aankleding van een prachtig pand.

 • artop-signing-bewegwijzering-kantoor
artop-fullcolourwand-design-interieur

Boardroom Canon

om te inspireren

Boardroom Canon

 

Yes we can! Ons antwoord op de vraag of we de boardroom op eigenzinnige opvallende en typische Canon manier van een restyling wilde voorzien. Met ruimte voor fraaie sfeerpanelen met toepassingen van Canon printers. We ontwierpen een unieke tafel met verlicht middengedeelte en een in het oog springende wand met enorme kleurrijke prints. Alles is verwisselbaar en aan te passen aan lopende thema’s. In de slides zie je de 1e en 2e versie voorbijkomen.

Zo blijft de ruimte keer op keer inspireren.

 • artop-fullcolourwand-design-interieur
artop-design-kantoor-notaris-interieurbouw

Nationale Notaris

Een ruimte waarin klanten zich prettig voelen

Nationale Notaris

Je ervaart het meteen als je binnenkomt. Dit is geen traditioneel karakterloos notaris kantoor. En dat klopt.

Bij de Nationale Notaris heerst een open en eigentijdse cultuur. Frisse kleuren worden afgewisseld met warme materialen. De oranje kleur van creativiteit heeft daarin een voorname rol. Wij hebben het project van bouwkundige indeling en realisatie tot en met gevelreclame, meubels en verlichting turn key opgeleverd. De privacy van klanten is gewaarborgd door spreekkamers te creëren voorzien van akoestische panelen.

Een ruimte waarin klanten zich prettig voelen.

 • artop-design-kantoor-notaris-buitenreclame
artop-restyling-winkel-retail-vernieuwing

Opticien Optilook

waar klanten zich thuis voelen

Opticien Optilook

Een nieuwe locatie voor opticien Optilook was noodzakelijk om hun groeiende klantenkring te kunnen blijven bedienen. Artop heeft het schetsontwerp tot leven gebracht met de juiste keuzes in materialen en detaillering. De klantvriendelijkheid van het team van Artop wordt in de warme sfeer nog eens extra uitgedrukt.

Een prachtige winkel die helemaal past bij de identiteit van Optilook en waar klanten zich thuis voelen.

 • artop-restyling-winkel-retail-interieurbouw
artop-interieur-restyling-winkel

Bakkers café

trendy bakker en café

Bakkers café

Zoiets vinden we nou gaaf. De eigenaar gaf ons de sleutel van zijn pand. Een winkel op een toplocatie in Eindhoven met een oppervlakte van zeker 350 m2. Wij kregen de volledige verantwoordelijkheid voor het ontwerp, de verbouwing en inrichting van de winkel. Op zo’n moment begint ons creatieve brein overuren te maken en onze handen te jeuken. Dit resulteerde in een praktisch ingerichte ruimte waarbij het ambacht op prachtige wijze wordt geëtaleerd. Ook is het chocolade merk Leonidas in de juiste stijl in het interieur geïntegreerd. Inmiddels is de rustieke maar zeer moderne winkel geopend en zorgt het sfeervolle en uitnodigende karakter nu al voor een flinke klanten toestroom. En daar loopt ook deze bakker zeker warm voor!

 

 • artop-interieur-restyling-winkel
shop in shop concept

Shop in shop

merkidentiteit in retail

Shop in shop

 

Brinker zocht een partij om hun shop in shops in Nederland en België te implementeren. Een partner met wie ze kunnen lezen en schrijven. Of beter gezegd waar ze op kunnen bouwen. Want dat is wat is we jaarrond voor ze doen. Moderne, overzichtelijke en uitnodigende shops opzetten met eigengemaakte meubels, wanden, signing en sfeerpanelen. Ook ons advies wordt ingezet als het gaat om verkoop van het concept. Een succesvolle en duurzame samenwerking.

Dat vertaalt zich in een forse groei van het aantal Shop in Shops voor Brinker

 • shop in shop concept
artop-entree-restyling-gevelbekleding

Tuincentrum

sfeervolle uitstraling die klanten trekt als een magneet

Tuincentrum

 

Je zou het niet zeggen, maar deze winkel is eigenlijk van origine een doodgewone kas. Het bedrijf deed serieuze zaken en wilde logischerwijs de aankleding van het pand meer van zich laten getuigen. We zijn direct aan het werk gegaan om het complete aanzicht aan te pakken. Er is een compleet nieuwe glasvlies gevel gerealiseerd, met ceder houten elementen. De gevel wordt tevens gebruikt om geïntegreerde thema doeken te plaatsen, waarmee gecommuniceerd wordt. De entree werd voorzien van een luifel. Uiteraard werd de naam op een bijpassende manier op de gevel en de luifel aangebracht.

De bloemetjes kunnen letterlijk buiten gezet worden, want de locatie trekt klanten aan als een magneet.

 • artop-entree-restyling-gevelbekleding
artop-school-interieur-interieurbouw-maatwerk

Basisschool

Een heerlijke omgeving voor een prettige ontwikkeling

Basisschool

 

Wat een genot te mogen werken voor een basisschool. Waar je mag werken met pure materialen, vrolijke kleurtjes, waarvan je weet dat hier straks volop geleerd en belangrijk ook gespeeld gaat worden. In samenwerking met Mecano architecten en bouwbedrijf Giesbers, is een prachtige accommodatie gerealiseerd. Wij verzorgden interieur items, zoals het bekleden van de binnengevel met hout en de trappenhuizen, maar ook de vele kapstokjes en pantry’s.

Een heerlijke omgeving voor een prettige ontwikkeling!

 • artop-school-interieur-interieurbouw-maatwerk
artop-mfa-gevelletters

MFA

Verschillende gebruikers met een gezamenlijk doel

MFA

Een veelzijdig project voor een multifunctionele accommodatie. Door BAM bouw zijn wij gevraagd de totale gevelreclame en signing van dit pand te realiseren. De uitstraling is afgestemd op de kleurstellingen van het gebouw. Maar ook hebben we getracht eenheid te creëren in de verschillende stijlen vormgeving van de bedrijven, die hier gevestigd zijn. Een mooi totaalbeeld van een karakteristiek pand en helemaal van deze tijd. Artop realiseerde namelijk ook een grote industriële klok tegen de gevel.

Verschillende gebruikers met een gezamenlijk doel.

 • artop-gevelreclame-op-maat
Riccavita-villa-penthouse-janthiel-Curacao 8

Riccavita, villa & penthouse Curaçao

voor een onvergetelijke vakantie

Riccavita, villa & penthouse Curaçao

Dit was voor ons wel een heel gaaf particulier project. Alle keuze voor details, niet alleen voor het interieur, maar ook voor het exterieur, zijn gemaakt, om gasten van deze vakantie villa, “the best holiday” te geven. De villa & penthouse wordt immers verhuurd voor vakantieverhuur. We kunnen wel zeggen dat Riccavita één van de meest bijzondere villa’s op Curaçao geworden is.  Volledig naar zee gericht,  baadt de villa van ’s ochtends tot ’s avonds in de zon en ademt de Caribische sfeer. De strakke architectuur staat in mooi contrast met de sfeervolle inrichting met aandacht voor details. De perfecte combinatie van luxe, comfort en sfeer maakt van het verblijf een waar genot. Wil je ons werk niet alleen op foto’s zien, maar kijk je uit naar een geweldige vakantie hier, kijk dan op de website www.riccavita.nl

 • Riccavita-villa-penthouse-janthiel-Curacao 8
  villa exterieur
artop-belettering-hsf-vrachtwagen-signing

Fleetmarking

een mooie tool voor naamsbekendheid

Fleetmarking

 

Ongeacht hoe groot een wagenpark is, Artop waarborgt de huisstijl door de gehele fleetmarking onder haar hoede te nemen. Zo gaat een bedrijf met een uniforme uitstraling de weg op.

Een uitgebreid wagenpark, draagt sterk bij aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Je zult één van hen vast al eens zijn tegen gekomen.

 • artop-wagenpark-signing-belettering

Diverse projecten

Daag ons gerust uit!

Diverse projecten

 

Wij zijn niet voor 1 gat te vangen. Hoe groter de uitdaging hoe meer wij in onze handen gaan wrijven. Hoe interessanter de vraag hoe meer onze radartjes gaan draaien. Wij zetten alles in het werk om jouw merk en pand op een krachtige manier te laten communiceren. We staan garant voor fraaie solide en kwalitatieve toepassingen. We voeren niet alleen uit maar denken met je mee. Over de mogelijkheden, over wat mooi is en vooral wat werkt.

Daag ons gerust uit!

bam brinker canon echte bakker gemeente gemert goossens hsf keurslager-logo Nationale-Notaris-logo visgilde