artop-bewegwijzering-wayfinding-signing-vloeren-belettering

Bewegwijzering

Bewegwijzering – of wayfinding – vormt een schakel tussen je bedrijf en je klanten. Alles bepalend is het eerste aanzicht. Waar is de ingang? Kan ik mijn bestemming vinden? Waar is de uitgang?
Bewegwijzering is een middel om personen in een onbekende omgeving richting te bieden naar gewenste locaties.

 

Totaaloplossingen 

We bieden je graag een totaaloplossing. Samen zetten we de stukken op het speelveld voor een goede startpositie. Hieruit volgt het wayfinding informatie plan, op plattegronden wordt vastgelegd waar, welke informatie moet komen. Daarna gaan we aan de slag met het design. De informatie uit de vorige stap wordt vormgegeven, bijvoorbeeld in je huisstijl, of passend daarbij.  Tot slot wordt alles vastgelegd in een plan voor realisatie en productie.

 

Ontwerp & productie

Doordat we ontwerp en productie in eigen huis verzorgen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Bijzondere ideeën of combinaties voor de bewegwijzering zijn dan ook altijd welkom. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan bewegwijzering ín de vloer?

Huisstijl bewegwijzering

Je huisstijl ook laten spreken in alle bewegwijzering? Dat is heel goed mogelijk. We ontwerpen en produceren de complete signing aangepast aan je identiteit.

  • artop-signing-bewegwijzering-kantoor

  • artop-bewegwijzering-wayfinging-huisstijl-ontwerp-productie-zuil-bordjes-gevelreclame-geveltekst

Bijzondere bewegwijzering

De routing in je gebouw uitgestippeld op de vloer, zonder dat je deze er na verloop van tijd af loopt. Ook dat is mogelijk. We plakken dit namelijk niet op de vloer, maar leveren de vloer compleet met bewegwijzering er in. Lijnen, aangevuld met iconen, afbeeldingen of teksten zorgen ervoor dat iedereen zijn weg weet te vinden in je pand. Hoe groot of klein ook.

 

artop-bewegwijzering-wayfinding-vloer

 

 

Informatiezuilen

Met een informatiezuil kun je op grootse wijze je informatie presenteren. We maken de zuil geheel op maat voor je, daarom kunnen we alle wensen en eisen meenemen in het ontwerp. Moet de zuil bijvoorbeeld passen bij het in- of exterieur, of maakt deze onderdeel uit van een serie bewegwijzering? Voorzien van een digitaal scherm of juist met vaste belettering, er is van alles mogelijk.

artop-bewewgwijzering-signing-informatiezuil   artop-bewegwijzering-signing-informatiebord

Meer inspiratie?

  • Vul hier je gegevens* in en ontvang direct een e-mail van ons. Daarin vind je een link om een boekje te downloaden. Hierin vind je voorbeelden, referenties en tips.
  • *Je gegevens kunnen door Artop worden gebruikt om je te benaderen met meer informatie over deze en andere interessante onderwerpen. Je gegevens worden nooit verstrekt aan derden.

 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Neem contact op via 0492 367 081 of info@artop.nl