Wij maken van je ruimte een merk van idee tot realisatie

Contact

Hebben we je kunnen inspireren en ben je benieuwd wat Artop voor je kan betekenen? Dan ontvangen wij je graag bij ons op kantoor of komen we met alle plezier langs voor een vrijblijvend gesprek.

Oost Om 40
5422 VZ Gemert
E info@artop.nl
T 0492 36 70 81

 

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Portfolio

We hebben een prachtig en groeiend portfolio; met lokale, boven regionale en internationale opdrachtgevers in de profit en non-profit sector. Klanten die er voor kiezen hun ruimtes, binnen of buiten, te koppelen aan concrete resultaten. En dan mag je resultaten heel breed definiëren. Dat kan een hogere merkbeleving zijn. Meer karakter. Meer eigenheid. Of meer verkopen.

Riccavita-villa-penthouse-janthiel-Curacao 8

Riccavita, villa & penthouse Curaçao

voor een onvergetelijke vakantie

Riccavita, villa & penthouse Curaçao

Dit was voor ons wel een heel gaaf particulier project. Alle keuze voor details, niet alleen voor het interieur, maar ook voor het exterieur, zijn gemaakt, om gasten van deze vakantie villa, “the best holiday” te geven. De villa & penthouse wordt immers verhuurd voor vakantieverhuur. We kunnen wel zeggen dat Riccavita één van de meest bijzondere villa’s op Curaçao geworden is.  Volledig naar zee gericht,  baadt de villa van ’s ochtends tot ’s avonds in de zon en ademt de Caribische sfeer. De strakke architectuur staat in mooi contrast met de sfeervolle inrichting met aandacht voor details. De perfecte combinatie van luxe, comfort en sfeer maakt van het verblijf een waar genot. Wil je ons werk niet alleen op foto’s zien, maar kijk je uit naar een geweldige vakantie hier, kijk dan op de website www.riccavita.nl

 • Riccavita-villa-penthouse-janthiel-Curacao 8
  villa exterieur
artop-interieur-restyling-signing-kantoor

Office

een inspirerende plek om te werken

Office

Een inspirerende en functionele omgeving creëren voor zowel relaties als personeel. Met deze missie is het kantoor van soft- en hardware bedrijf Topic in Best op creatieve wijze ingericht en vormgegeven. In samenwerking met NBArchitecten hebben we een in het oog springende verlichte buizen wand ontworpen. Deze geeft op subtiele en transparante wijze al slingerend routing en scheidt ruimtes van elkaar. Ook zijn een prachtige bar en een koffiecorner gerealiseerd die van alle gemakken zijn voorzien. Ook alle kleurrijke signing op muren, ramen, gevels en vloeren komen van onze hand. Het resultaat is een gave en interessante ruimte die in dienst staat van de gebruikers en ze tegelijk uitdaagt. Mission completed!

 • artop-interieur-restyling-signing-kantoor
artop-interieur-restyling-winkel

Bakkers café

trendy bakker en café

Bakkers café

Zoiets vinden we nou gaaf. De eigenaar gaf ons de sleutel van zijn pand. Een winkel op een toplocatie in Eindhoven met een oppervlakte van zeker 350 m2. Wij kregen de volledige verantwoordelijkheid voor het ontwerp, de verbouwing en inrichting van de winkel. Op zo’n moment begint ons creatieve brein overuren te maken en onze handen te jeuken. Dit resulteerde in een praktisch ingerichte ruimte waarbij het ambacht op prachtige wijze wordt geëtaleerd. Ook is het chocolade merk Leonidas in de juiste stijl in het interieur geïntegreerd. Inmiddels is de rustieke maar zeer moderne winkel geopend en zorgt het sfeervolle en uitnodigende karakter nu al voor een flinke klanten toestroom. En daar loopt ook deze bakker zeker warm voor!

 

 • artop-interieur-restyling-winkel
artop-restyling-winkel-retail-vernieuwing

Opticien

waar klanten zich thuis voelen

Opticien

Een nieuwe locatie voor opticien Optilook was noodzakelijk om hun groeiende klantenkring te kunnen blijven bedienen. Artop heeft het schetsontwerp tot leven gebracht met de juiste keuzes in materialen en detaillering. De klantvriendelijkheid van het team van Artop wordt in de warme sfeer nog eens extra uitgedrukt.

Een prachtige winkel die helemaal past bij de identiteit van Optilook en waar klanten zich thuis voelen.

 • artop-restyling-winkel-retail-interieurbouw
shop in shop concept

Shop in shop

merkidentiteit in retail

Shop in shop

 

Brinker zocht een partij om hun shop in shops in Nederland en België te implementeren. Een partner met wie ze kunnen lezen en schrijven. Of beter gezegd waar ze op kunnen bouwen. Want dat is wat is we jaarrond voor ze doen. Moderne, overzichtelijke en uitnodigende shops opzetten met eigengemaakte meubels, wanden, signing en sfeerpanelen. Ook ons advies wordt ingezet als het gaat om verkoop van het concept. Een succesvolle en duurzame samenwerking.

Dat vertaalt zich in een forse groei van het aantal Shop in Shops voor Brinker

 • shop in shop concept
artop-keurslager-gevelreclame-verlicht

Keurslager

huisstijl voor binnen en buiten

Keurslager

One stop shopping, dat is wat we aanbieden aan al onze Keurslager klanten. Voor een complete metamorfose van de winkel voor zowel binnen als buiten, denken wij graag mee en zorgen er tevens voor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Verlicht of onverlicht, full colour of juist rustig, afbeeldingen direct op hout geprint. De tal van mogelijkheden zorgen ervoor dat je toch je eigen identiteit kunt uitdragen, onder de vlag van de Keurslager.

 • artop-keurslager-gevelreclame-verlicht
  Keurslager gevelreclame verlicht
artop-fullcolourwand-design-interieur

Boardroom Canon

om te inspireren

Boardroom Canon

 

Yes we can! Ons antwoord op de vraag of we de boardroom op eigenzinnige opvallende en typische Canon manier van een restyling wilde voorzien. Met ruimte voor fraaie sfeerpanelen met toepassingen van Canon printers. We ontwierpen een unieke tafel met verlicht middengedeelte en een in het oog springende wand met enorme kleurrijke prints. Alles is verwisselbaar en aan te passen aan lopende thema’s. In de slides zie je de 1e en 2e versie voorbijkomen.

Zo blijft de ruimte keer op keer inspireren.

 • artop-fullcolourwand-design-interieur
artop-interieurbouw-slagerij-design-maatwerk

Scharrel slager

interieur versterkt imago

Scharrel slager

Tegenwoordig kiest men steeds bewuster als het gaat om eten. Herkomst en dierenwelzijn staan hoog in het vaandel. Bij deze slager kies je voor een eerlijk stuk vlees. En dat mag gecommuniceerd worden. In een totale restyling van het interieur hebben wij voor een natuurlijke en kwaliteit volle look gezorgd. Fraaie sfeerbeelden van de scharreldieren worden op een rustige manier tegen de wand gepresenteerd.

De totale omgeving schept vertrouwen naar de klant en dat resulteert in mooie verkoopresultaten.

 • artop-gevelreclame-slagerij-design-maatwerk
artop-signing-reclamezuil-buitenbord

Slagerij

veel nieuwe en structureel meer klanten

Slagerij

Dit familiebedrijf dat al jaren meegaat heeft een ware metamorfose ondergaan. Ambacht hoeft namelijk helemaal niet stoffig te zijn. Integendeel. In de huidige tijdsgeest kiest men weer bewust voor kwaliteit en vakmanschap. We zijn er in geslaagd om een stoere robuuste uitstraling te realiseren passend bij het imago. Er wordt live gekookt in de winkel. Een dry age kast laat vlees voor het oog rijpen. Alles voor de totale winkelbeleving in deze slagerij.

Het resultaat: veel nieuwe en structureel meer klanten.

 • artop-signing-reclamezuil-buitenbord
artop-design-kantoor-notaris-interieurbouw

Notaris

Een ruimte waarin klanten zich prettig voelen

Notaris

Je ervaart het meteen als je binnenkomt. Dit is geen traditioneel karakterloos notaris kantoor. En dat klopt.

Bij de Nationale Notaris heerst een open en eigentijdse cultuur. Frisse kleuren worden afgewisseld met warme materialen. De oranje kleur van creativiteit heeft daarin een voorname rol. Wij hebben het project van bouwkundige indeling en realisatie tot en met gevelreclame, meubels en verlichting turn key opgeleverd. De privacy van klanten is gewaarborgd door spreekkamers te creëren voorzien van akoestische panelen.

Een ruimte waarin klanten zich prettig voelen.

 • artop-design-kantoor-notaris-buitenreclame
artop-mfa-gevelletters

MFA

Verschillende gebruikers met een gezamenlijk doel

MFA

Een veelzijdig project voor een multifunctionele accommodatie. Door BAM bouw zijn wij gevraagd de totale gevelreclame en signing van dit pand te realiseren. De uitstraling is afgestemd op de kleurstellingen van het gebouw. Maar ook hebben we getracht eenheid te creëren in de verschillende stijlen vormgeving van de bedrijven, die hier gevestigd zijn. Een mooi totaalbeeld van een karakteristiek pand en helemaal van deze tijd. Artop realiseerde namelijk ook een grote industriële klok tegen de gevel.

Verschillende gebruikers met een gezamenlijk doel.

 • artop-gevelreclame-op-maat
artop-belettering-hsf-vrachtwagen-signing

Fleetmarking

een mooie tool voor naamsbekendheid

Fleetmarking

 

Ongeacht hoe groot een wagenpark is, Artop waarborgt de huisstijl door de gehele fleetmarking onder haar hoede te nemen. Zo gaat ook HSF met een uniforme uitstraling de weg op.

Door het uitgebreide wagenpark, draagt dit sterk bij aan de naamsbekendheid van HSF.

 • artop-wagenpark-signing-belettering
artop-reclamezuil-design-signing-wayfinding

Office

uniforme uitstraling van de huisstijl

Office

Het gaat goed met de zaken. Zo goed dat een pand uit zijn voegen groeit. Driessen wilde om die reden uitbreiden. Van twee aparte units werd één gebouw gemaakt. Artop voorzag in alle communicatie uitingen op, in en rondom het pand. Van way finding solutions en subtiele raam signing binnen tot een in RVS uitgevoerde gevelreclame en aangelichte reclamezuilen buiten.

Een fraaie solide aankleding van een prachtig pand.

 • artop-signing-bewegwijzering-kantoor

Diverse projecten

Daag ons gerust uit!

Diverse projecten

 

Wij zijn niet voor 1 gat te vangen. Hoe groter de uitdaging hoe meer wij in onze handen gaan wrijven. Hoe interessanter de vraag hoe meer onze radartjes gaan draaien. Wij zetten alles in het werk om jouw merk en pand op een krachtige manier te laten communiceren. We staan garant voor fraaie solide en kwalitatieve toepassingen. We voeren niet alleen uit maar denken met je mee. Over de mogelijkheden, over wat mooi is en vooral wat werkt.

Daag ons gerust uit!

artop-slagerij-presentatie-op-maat

Biologische slager

corporate identity met attentiewaarde

Biologische slager

 

Deze biologische slager is onder andere gevestigd in de markthal van Rotterdam. Een imposante ruimte die is ingericht als een soort van proeflokaal. Daar wil je je natuurlijk op een onderscheidende manier je producten presenteren. Bij Artop durfden we buiten de spreekwoordelijke box te denken en richten een opvallende ruim opgezette stand in met ook een opmerkelijke manier van presenteren. Vleeshaken met proefpanelen.

De innovatieve presentaties zorgen voor een goede attentie waarde.

 • artop-slagerij-presentatie-op-maat
artop-entree-restyling-gevelbekleding

Tuincentrum

sfeervolle uitstraling die klanten trekt als een magneet

Tuincentrum

 

Je zou het niet zeggen, maar deze winkel is eigenlijk van origine een doodgewone kas. Het bedrijf deed serieuze zaken en wilde logischerwijs de aankleding van het pand meer van zich laten getuigen. We zijn direct aan het werk gegaan om het complete aanzicht aan te pakken. Er is een compleet nieuwe glasvlies gevel gerealiseerd, met ceder houten elementen. De gevel wordt tevens gebruikt om geïntegreerde thema doeken te plaatsen, waarmee gecommuniceerd wordt. De entree werd voorzien van een luifel. Uiteraard werd de naam op een bijpassende manier op de gevel en de luifel aangebracht.

De bloemetjes kunnen letterlijk buiten gezet worden, want de locatie trekt klanten aan als een magneet.

 • artop-entree-restyling-gevelbekleding
artop-school-interieur-interieurbouw-maatwerk

Basisschool

Een heerlijke omgeving voor een prettige ontwikkeling

Basisschool

 

Wat een genot te mogen werken voor een basisschool. Waar je mag werken met pure materialen, vrolijke kleurtjes, waarvan je weet dat hier straks volop geleerd en belangrijk ook gespeeld gaat worden. In samenwerking met Mecano architecten en bouwbedrijf Giesbers, is een prachtige accommodatie gerealiseerd. Wij verzorgden interieur items, zoals het bekleden van de binnengevel met hout en de trappenhuizen, maar ook de vele kapstokjes en pantry’s.

Een heerlijke omgeving voor een prettige ontwikkeling!

 • artop-school-interieur-interieurbouw-maatwerk

bam brinker canon echte bakker gemeente gemert goossens hsf keurslager-logo Nationale-Notaris-logo visgilde