artop-entree-receptie-kantoor-interieur-interieurbouw-ontwerp-realisatie

You never get a second chance to make a first impression

De entree. Het eerste wat klanten en medewerkers zien wanneer ze bij je over de drempel stappen. Wat denk jij dat ze ervaren? Voelen ze zich verwelkomd? Worden ze geprikkeld om meer te willen weten, meer te willen doen?

 

De entree van je pand is het visitekaartje. Deze mag dan ook zeker de aandacht hebben, zodat het uitstraalt wat voor een bedrijf je hebt. Dat mensen zien waar je voor staat, of je vooruitstrevend bent of eerder klassiek. Of je een wat wil laten zien van wat je bedrijf doet, of dat je mensen eerst even tot rust wil laten komen.

Kleine ruimte - groots resultaat

Het aanpakken – of restylen- van de entree levert een groot resultaat op, al is het vaak een kleine ruimte (ten opzichte van de rest van je pand). Op verschillende manieren kunnen we ervoor zorgen, dat je klanten zich welkom zullen voelen. Dat je medewerkers met trots beginnen aan hun werkdag.

Omdat elk bedrijf – en elk pand – anders is, leveren we altijd maatwerk. In een oriënterend gesprek bespreken we je wensen en eisen. Hierna gaan we voor je aan de slag. Door middel van een moodboard geven we de juiste sfeer en stijl aan.

 

artop-design-entree-restyling-moodboard

 

Een aantal punten om al eens over na te denken:

 

-Wil je het logo van je bedrijf goed in beeld brengen?

-Wil je zitgelegenheid/ wachtruimte aanbieden voor klanten?

-Is er een receptie of wil je deze juist creëren?

-Welke stijl spreekt je aan?

artop-design-entree-restyling-verbouwing

Geïnteresseerd?

Wil je eens in gesprek om te kijken wat we kunnen betekenen voor je? Aarzel niet om contact op te nemen.

Stuur ons gerust een mail of bel naar 0492 367 081