artop-vloeren-gepersonaliseerd-bijzonder-retail-zorg-horeca-kantoor

Een grasveld in de hal of een vijver op kantoor

Een vloer voorzien van een persoonlijke touch kan een heel interieur tot leven brengen. Door deze prints niet óp de vloer te plakken, maar er in mee te printen, doe je ook een duurzame investering. De vloer van je kantoor of winkel ga je tenslotte niet jaarlijks vervangen.

 

Omdat elk gewenst ontwerp kan worden opgemaakt voor deze vloeren, zijn er talloze mogelijkheden. Eindeloos eigenlijk.

 

Wil je graag een grasveld in de voetbalkantine?

Een wiebelig uitziende loopbrug in de entree van de pand?

Allemaal mogelijk. Niets is te gek.

 

Je kunt zelf bestanden opmaken die je graag op de vloeren terugziet. Wij kunnen dit ook voor je verzorgen. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, welke uitstraling jouw vloer moet krijgen. Dan maken wij een mooi ontwerp voor je. De vloer zal straks zeker onderwerp van elk gesprek zijn.

artop-vloeren-design-ontwerp-persoonlijk   artop-vloeren-design-ontwerp-persoonlijk

   artop-vloeren-print-zorg-retail

Functionele toepassingen

Gepersonaliseerde vloeren zijn niet alleen geschikt voor de fun. Ze hebben, misschien nog meer, een functionele toepassing. Bijvoorbeeld in een verzorgingstehuis, waar ze de bewoners een huiselijk gevoel willen meegeven. Zodat ze minder heimwee hebben naar hun eigen thuis.

 

Omdat daarnaast natuurlijk zoveel mogelijk gedaan moet worden om ongelukken te voorkomen, heeft De Leyhoeve gekozen voor vloerkleden die mee geprint zijn op houten vloeren.

Kantoorvloeren

Een vloer die past bij je werkzaamheden. Die medewerkers en klanten inspireert en motiveert. En niet onbelangrijk, met een lange levensduur en gemakkelijk in het onderhoud. Een vloer met print is ook hier een goede oplossing. Misschien wil je je huisstijl kleuren laten terugkomen in de vloer. Of wens je de warme en landelijke uitstraling van een houten vloer, maar met het gemak van een pvc vloer.

 

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en je wensen te bespreken. We helpen je graag.

artop-vloeren-print-kantoor-bedrijf-gepersonaliseerd   artop-vloeren-gepersonaliseerd-print-kantoor-office-bedrijf-werkvloer