artop-gevelreclame-doosletters-lichtreclame-reclame-gevel

Is jouw bedrijf zichtbaar?

Welke gevelreclame is er op jouw bedrijfspand te zien? Staat het logo van jouw bedrijf op je pand en is dit ook zichtbaar in het donker?
Zichtbaarheid en vindbaarheid zijn belangrijke punten voor bestaande klanten. Herkenbaarheid en gemakkelijk de weg vinden naar je bedrijf geeft namelijk meer vertrouwen. Daarnaast creëer je ook meer naamsbekendheid voor potentiële klanten.

Gevelreclame verlicht

Goed opvallen en indruk maken. Dat lukt zeker met lichtreclame in de vorm van verlichte doosletters. De gevelreclame is goed leesbaar, zowel overdag als in het donker. Deze doosletters kunnen op de gevel worden geplaatst, maar ook op het dak van je bedrijfspand. De verlichting kan direct, naar voren gestraald worden, of indirect, via de achterzijde van de letter tegen de gevel. Ook een logo is in dit type reclame te produceren. We werken dan vaak in een combinatie met een belettering in folie of full colour.

 

Bij Voetinstituut Penninx is de gevelreclame uitgevoerd in een aluminium kap waarbij de tekst “voetinstituut” is uitgevoerd in luxe indirect verlichte doosletters. De bies, de naam “penninx” en de voet, zijn uitgefreesd en ingelegd met acrylaat, waardoor direct licht schijnt. Deze combinatie zorgt voor een strakke uitstraling die goed opvalt in de winkelstraat.

artop-gevelreclame-doosletters-lichtreclame-reclame-gevel

artop-gevelreclame-doosletters-lichtreclame-reclame-gevel

Gevelreclame onverlicht

Ook zonder verlichting kun je kiezen voor aluminium doosletters, maar ook acrylaat of RVS letters zijn mooie keuzes voor op je gevel.

Bij Twistea in Den Bosch is gekozen voor geveltekst in zwart acrylaat, deze is op afstand van de gevel geplaatst. Dat zorgt voor een mooi 3D effect.

 

artop-gevelreclame-doosletters-lichtreclame-reclame-gevel-acrylox-geveltekst

 

Buitenreclame

Er zijn vele mogelijkheden voor uitingen door gevelreclame. Naast je naam en of logo is dit ook een goed medium voor flexibele uitingen. Zoals hieronder waarbij een verwisselbaar doek wordt ingezet om verschillende boodschappen te communiceren. Voorzien van een mooi kader of in een zuil, passend bij de identiteit, is dit een flexibele manier van communicatie.

Lees hier meer over buitenreclame.

 

gevelreclame-buitenreclame-zuil-communicatie-reclamezuil