artop-interieur-print-printer-signing-borden

Interieur & print

Weerspiegelt het interieur van jouw zaak jouw identiteit?
Zien jouw klanten waar jij voor staat?
Door het integreren van print in het interieur, kun je zoveel personaliseren als je zelf wilt. Het maakt de mogelijkheden oneindig.

 

Wij zijn benieuwd naar jouw idee├źn! Hoe zou jij een persoonlijke touch brengen in het interieur van je zaak?
Laat het ons weten. Heb je er liever onze creatieve hulp bij, geen probleem!

artop-interieur-print-personaliseren

Eindeloze mogelijkheden

Prints zijn op allerlei manieren te verwerken in interieurs. Denk bijvoorbeeld eens aan wandpanelen voorzien van een print. Op die manier kun je een bepaalde look bereiken, op een relatief eenvoudige wijze. Portugese tegeltjes kun je bijvoorbeeld printen op multiplex. Of wat dacht je van een metaalstructuur. Dit is ook perfect te verwerken in meubilair. Als ombouw van een bar, of achterzijde van een vrijstaande kast.

 

Door het toevoegen van prints kun je ook van noodzakelijke materialen een decoratief item maken. Akoestische panelen zijn hier een goed voorbeeld van. Veel moderne kantoren, maar ook huizen, hebben vaak een minder goede akoestiek. Door het toevoegen van akoestische panelen wordt het verblijf een stuk aangenamer. Op de doeken die hiervoor gebruikt worden, kun je een mooi beeld laten printen, zoals een foto of schilderij.

 

 

Series printen

Print kan op veel manieren worden toegepast, wat de mogelijkheden bijna oneindig maakt. Bijvoorbeeld het produceren van hekwerkborden. Voor diverse klanten vervaardigen wij series. Ook wanneer ieder bordje uniek moet zijn, met bijvoorbeeld opvolg nummering, kunnen wij dmv ons digitale printproces in kleinere oplagen produceren, tegen een aantrekkelijk tarief. Het rechtstreeks printen van een of enkele panelen is uiteraard ook mogelijk.

 

artop-interieur-print-printer-signing-borden

Meer weten?

Wil je wat meer weten of ben je benieuwd of jouw idee tot de mogelijkheden behoort? Neem gerust contact met ons op via 0492 367 081 of info@artop.nl

 

Bekijk ook eens dit filmpje over prints & interieur, gemaakt door Canon tijdens een bezoek aan Artop.