artop-keurslager-winkel-restyling

If you change nothing | nothing will change

Bij het inrichten van je winkel staat één ding voorop: hoe maak je van kijkers kopers? Is een restyling of verbouwing nodig om de winkelbeleving te optimaliseren? Dan gaan we graag samen met jou aan de slag. Soms kunnen kleine veranderingen in kleur, beleving, verlichting en communicatie al voldoende zijn om de winkel een nieuw en prikkelend gezicht te geven. Want als jij niets veranderd, zal er ook niets veranderen.

Onze ontwerpers vertalen je wensen naar een interieurdesign, rekening houdend met budget en planning. Daarin zijn we praktisch en ervaren. We prikkelen de zintuigen met in het oog springende vormgeving, productpresentatie en communicatie. We weten hoe je de beschikbare vierkante meters optimaal benut. Onze unieke interieurs en producten bouwen we op maat in onze werkplaats. Monteren op locatie doen we ook zelf.

En als je het interieur onder handen neemt, is een logische keuze om ook het exterieur van je winkel aan te pakken. Zo zien klanten buiten al, dat er iets gebeurt is en wordt de stap naar binnen toe nog eenvoudiger. Ook daar zijn wij in gespecialiseerd.

Een restyling levert altijd positieve gevoelens op, zowel bij klanten als bij je personeel. Zeker weten dat je omzet een boost krijgt!

 

Werkwijze

In onze samenwerking werken we in vijf opeenvolgende fases. Elke fase kent haar specifieke werkzaamheden met bijbehorende resultaten.

 

artop-restyling-proces

Plattegrond

 

Aan de hand van de plattegrond van je winkel bespreken we samen welke wensen én welke eisen je hebt. Heb je een nieuwe toonbank of koeling nodig? Hiervoor werken we samen met specialistische partners (Smeva). Functioneert je toonbank nog prima maar is het uiterlijk gedateerd? Ook hiervoor hebben we mooie oplossingen.

Verder bekijken we onder andere de vloer, het plafond, het verlichtingsplan of verdere bouwkundige onderdelen.

 

artop-design-entree-restyling-plattegrond

 

Inspiratie

 

In een oriënterend gesprek bespreken we welk imago je wilt uitdragen. Aan de hand van referenties, pinterest, inspirerende foto’s en meer, bepalen we de richting.

 

artop-keurslager-restyling-winkel-inspiratie

 

Moodboard

 

Vanuit de opgedane inspiratie maken we een concrete vertaling naar materialen, kleuren, meubels en beelden. Door deze samen te voegen in een moodboard, krijg je een goed beeld bij de sfeer en beleving die deze materialen samen zullen gaan brengen. De staaltjes leggen we ook graag voor je klaar in onze showroom.

 

artop-keurslager-restyling-winkel-moodboard

 

Ontwerp

 

Alle inspiratie en verzameling van materialen en meubels leiden natuurlijk tot het ontwerp. We maken een impressie in 3D vanuit verschillende hoeken voor je. De “onthulling” van het ontwerp is vaak het moment waar het meest naar uitgekeken wordt!

 

artop-keurslager-winkel-restyling-ontwerp

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij ook graag met ons sparren over je winkel, neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Neem contact op per mail of bel ons op 0492 367 081