artop-shop-in-shop-concept-retail-merk-winkel

Het shop-in-shop concept

Misschien heb je er al eens vaker over nagedacht, of misschien is dit de eerste keer dat je op zoek bent naar informatie. Het shop-in-shop concept wint in elk geval nog dagelijks aan populariteit. Dat is ook niet vreemd, want voor veel ondernemers is het prettig om van de goede naam en bekendheid van een grote(re) winkel gebruik te kunnen maken.

De naam spreekt natuurlijk voor zich, maar voor de invulling zijn er vele mogelijkheden te bedenken. Afhankelijk van vele factoren, is een shop-in-shop concept voor elk bedrijf anders toepasbaar in de praktijk.

Denk aan Rituals, die je vind in de Bijenkorf. In deze shop-in-shops willen ze de klanten helemaal onderdompelen in de wereld van Rituals, ook al is dit slechts op enkele vierkante meters in een veel bredere omgeving.

Een ander voorbeeld is bijvoorbeeld Samsung, die shop-in-shops heeft in vestigingen van de Mediamarkt. Door het plaatsen van bepaalde displays, kunnen ze hun producten presenteren aan klanten volgens hun eigen plan. Tevens brengen zij hun logo zo veel mogelijk in beeld, door het op elk meubel te plaatsen.

De gemeenschappelijk deler is toch wel, dat merken hun producten aan een breder publiek kunnen vertonen, maar wel op een geheel eigen manier. De klanten krijgen zo toch precies het gevoel wat een merk wil uitstralen, ongeacht in welke winkel ze staan.

Gratis inspiratie boekje

  • Wil je graag meer informatie over dit onderwerp? Vul hier je gegevens* in en ontvang direct een e-mail van ons. Daarin vind je een link om een boekje te downloaden. Hierin vind je voorbeelden, referenties en tips.
  • *Je gegevens kunnen door Artop worden gebruikt om je te benaderen met meer informatie over deze en andere interessante onderwerpen. Je gegevens worden nooit verstrekt aan derden.

 

Shop-in-shop | ideeën in de praktijk brengen

Of je nog in de oriënterende fase bent, of zelf al wat ideeën hebt. Met onze ervaring op het gebied van shop-in-shops, kunnen wij je prettig op weg helpen. Door de diverse projecten in verschillende branches, zorgt dat altijd voor een frisse blik.

Belangrijk is de vertaalslag: Hoe positioneer jij je merk naar formule die kan worden toegepast in een winkel. Daarnaast is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het traject (van aanvraag tot oplevering) vlot verloopt!

Wij maken van je merk een Top Shop in Shop: van ontwerp tot realisatie!

Waarom een shop-in-shop?

Jouw merk versterken in de markt
Jouw producten staan letterlijk in de spotlight
Je hebt beter in de hand, hoe jij je merk presenteert

 

Dit kan worden ondersteund d.m.v.:

-wanden
-vloeren
-meubels
-communicatiemiddelen
-signing
-sfeerbeelden
-etc.

 

 

 

artop-shop-in-shop-retail-merkversterking-winkel-concept

artop-brinker-nolimits-shop-in-shop-interieur-meubels