Wij zorgen dat je pand, of ruimte, oprecht iets doet met zijn gebruikers of bezoekers.

Werkwijze

Wij hebben goede mensen. Specialisten en generalisten. Wij zijn vooral ook zelf ondernemer. Wij weten waar het uiteindelijk allemaal om draait: niet alleen om het mooie, maar om het resultaat. Een investering die er toe doet.

Wij hebben twee werkwijzen: turn key en ad hoc.

De eerste, het turn key bedienen van de markt, betekent dat we klanten van a tot z mee kunnen nemen in zijn of haar wensen in het inrichten en aankleden van een pand of ruimte. Je overhandigt ons de sleutel en krijgt hem weer terug als we alles geregeld hebben. Dat vergt expertise, visie, planning, flexibiliteit en kundigheid. Dat hebben we. Punt.

De tweede, de ad hoc opdrachten, betekent dat we klanten direct kunnen helpen met het maken van instant vormen van communicatie. Dat vergt, naast de eerder genoemde eigenschappen, een heel toegankelijke en flexibele houding naar klanten toe. Ook dat hebben we geborgd.

Onze projecten verlopen in fases

Werkwijze Scope

Scope

Met elkaar aan tafel en onderzoeken: wat speelt er, wat zijn de wensen. We maken kennis met elkaar en zien of we een goede match hebben. Vertrouwen hebben in elkaar.

Ieder persoon en iedere organisatie heeft een verhaal te vertellen. Een uniek verhaal. Het is dat wat jou onderscheidt van anderen. Het is dat waar jij voor staat en wat je je bezoekers, klanten of gasten wilt meegeven; vanuit je hart.

Prettig samenwerken is voor ons de basis om de beste resultaten te bereiken. Dit is het vertrekpunt voor onze samenwerking.

 • uit deze fase volgt een samenwerkingsvoorstel
Werkwijze Design

Design

Ieder prachtig eindresultaat is het gevolg van een goed ontwerp. Wij hebben graag vrij spel, maar belangrijk is dat het ontwerp past bij je identiteit. Niet alleen bij de trends in de markt. Wij pakken jouw organisatie beet en vertalen die naar functionele, sfeervolle ruimtes. Wij maken je identiteit en je ambities, tastbaar en zichtbaar; heel prominent of juist heel subtiel. Wij zorgen dat je met jouw ruimtes communiceert, dat je mensen raakt, dat je hen in beweging zet, een gevoel losmaakt. Wij zorgen dat je pand, of een ruimte daarin, oprecht iets doet met zijn gebruikers of bezoekers.

 • ontwerp exterieur
 • ontwerp interieur
 • ontwerp shop in shop
Werkwijze Creatie

Creatie

Het gaat erom dat we het beschikbare budget zo goed mogelijk besteden. Het ontwerp op de juiste manier interpreteren waardoor het resultaat ook wordt zoals het bedoelt is.

Ruimtes, binnen of buiten, koppelen aan concrete resultaten. Dat is een heldere focus. En dan mag je resultaten dus heel breed definiëren. Dat kan een hogere merkbeleving zijn. Meer karakter. Meer eigenheid. Maar inderdaad, ook heel concreet: meer resultaten in de verkoop.

Dat proces hebben wij intussen stevig in de steigers staan. Met onze professionele werkplaats, waar vrijwel alle producten in eigen beheer kunnen worden gemaakt; en met een team van gedreven specialisten die op ieder niveau – branding, communicatie en fabricage – in de ambities van de opdrachtgever instappen en meegaan.

 • compleet interieur, retail – kantoren – particulieren
 • verlichting
 • buitenreclame
 • bewegwijzering
 • akoestische oplossingen

 

Meer inspiratie?

Ben je op zoek naar meer inspiratie of wil je meer zien van eerder gerealiseerde projecten? Vraag dan hieronder ons digitale inspiratieboek aan. Hierin vind je meer over kantoor, interieur, publieke ruimtes, shop-in-shops en retail.

 • Vul hier je gegevens* in en ontvang direct een e-mail van ons. Daarin vind je een link om een boekje te downloaden. Hierin vind je voorbeelden, referenties en tips.
 • *Je gegevens kunnen door Artop worden gebruikt om je te benaderen met meer informatie over deze en andere interessante onderwerpen. Je gegevens worden nooit verstrekt aan derden.

Portfolio

We hebben een prachtig en groeiend portfolio; met lokale, boven regionale en internationale opdrachtgevers in de profit en non-profit sector. Klanten die er voor kiezen hun ruimtes, binnen of buiten, te koppelen aan concrete resultaten. En dan mag je resultaten heel breed definiëren. Dat kan een hogere merkbeleving zijn. Meer karakter. Meer eigenheid. Of meer verkopen.

artop-interieur-restyling-signing-kantoor

Office

een inspirerende plek om te werken

Office

Een inspirerende en functionele omgeving creëren voor zowel relaties als personeel. Met deze missie is het kantoor van soft- en hardware bedrijf Topic in Best op creatieve wijze ingericht en vormgegeven. In samenwerking met NBArchitecten hebben we een in het oog springende verlichte buizen wand ontworpen. Deze geeft op subtiele en transparante wijze al slingerend routing en scheidt ruimtes van elkaar. Ook zijn een prachtige bar en een koffiecorner gerealiseerd die van alle gemakken zijn voorzien. Ook alle kleurrijke signing op muren, ramen, gevels en vloeren komen van onze hand. Het resultaat is een gave en interessante ruimte die in dienst staat van de gebruikers en ze tegelijk uitdaagt. Mission completed!

 • artop-interieur-restyling-signing-kantoor
artop-reclamezuil-design-signing-wayfinding

Office

uniforme uitstraling van de huisstijl

Office

Het gaat goed met de zaken. Zo goed dat een pand uit zijn voegen groeit. Driessen wilde om die reden uitbreiden. Van twee aparte units werd één gebouw gemaakt. Artop voorzag in alle communicatie uitingen op, in en rondom het pand. Van way finding solutions en subtiele raam signing binnen tot een in RVS uitgevoerde gevelreclame en aangelichte reclamezuilen buiten.

Een fraaie solide aankleding van een prachtig pand.

 • artop-signing-bewegwijzering-kantoor
artop-fullcolourwand-design-interieur

Boardroom Canon

om te inspireren

Boardroom Canon

 

Yes we can! Ons antwoord op de vraag of we de boardroom op eigenzinnige opvallende en typische Canon manier van een restyling wilde voorzien. Met ruimte voor fraaie sfeerpanelen met toepassingen van Canon printers. We ontwierpen een unieke tafel met verlicht middengedeelte en een in het oog springende wand met enorme kleurrijke prints. Alles is verwisselbaar en aan te passen aan lopende thema’s. In de slides zie je de 1e en 2e versie voorbijkomen.

Zo blijft de ruimte keer op keer inspireren.

 • artop-fullcolourwand-design-interieur
artop-design-kantoor-notaris-interieurbouw

Notaris

Een ruimte waarin klanten zich prettig voelen

Notaris

Je ervaart het meteen als je binnenkomt. Dit is geen traditioneel karakterloos notaris kantoor. En dat klopt.

Bij de Nationale Notaris heerst een open en eigentijdse cultuur. Frisse kleuren worden afgewisseld met warme materialen. De oranje kleur van creativiteit heeft daarin een voorname rol. Wij hebben het project van bouwkundige indeling en realisatie tot en met gevelreclame, meubels en verlichting turn key opgeleverd. De privacy van klanten is gewaarborgd door spreekkamers te creëren voorzien van akoestische panelen.

Een ruimte waarin klanten zich prettig voelen.

 • artop-design-kantoor-notaris-buitenreclame
artop-restyling-winkel-retail-vernieuwing

Opticien

waar klanten zich thuis voelen

Opticien

Een nieuwe locatie voor opticien Optilook was noodzakelijk om hun groeiende klantenkring te kunnen blijven bedienen. Artop heeft het schetsontwerp tot leven gebracht met de juiste keuzes in materialen en detaillering. De klantvriendelijkheid van het team van Artop wordt in de warme sfeer nog eens extra uitgedrukt.

Een prachtige winkel die helemaal past bij de identiteit van Optilook en waar klanten zich thuis voelen.

 • artop-restyling-winkel-retail-interieurbouw
artop-interieur-restyling-winkel

Bakkers café

trendy bakker en café

Bakkers café

Zoiets vinden we nou gaaf. De eigenaar gaf ons de sleutel van zijn pand. Een winkel op een toplocatie in Eindhoven met een oppervlakte van zeker 350 m2. Wij kregen de volledige verantwoordelijkheid voor het ontwerp, de verbouwing en inrichting van de winkel. Op zo’n moment begint ons creatieve brein overuren te maken en onze handen te jeuken. Dit resulteerde in een praktisch ingerichte ruimte waarbij het ambacht op prachtige wijze wordt geëtaleerd. Ook is het chocolade merk Leonidas in de juiste stijl in het interieur geïntegreerd. Inmiddels is de rustieke maar zeer moderne winkel geopend en zorgt het sfeervolle en uitnodigende karakter nu al voor een flinke klanten toestroom. En daar loopt ook deze bakker zeker warm voor!

 

 • artop-interieur-restyling-winkel
shop in shop concept

Shop in shop

merkidentiteit in retail

Shop in shop

 

Brinker zocht een partij om hun shop in shops in Nederland en België te implementeren. Een partner met wie ze kunnen lezen en schrijven. Of beter gezegd waar ze op kunnen bouwen. Want dat is wat is we jaarrond voor ze doen. Moderne, overzichtelijke en uitnodigende shops opzetten met eigengemaakte meubels, wanden, signing en sfeerpanelen. Ook ons advies wordt ingezet als het gaat om verkoop van het concept. Een succesvolle en duurzame samenwerking.

Dat vertaalt zich in een forse groei van het aantal Shop in Shops voor Brinker

 • shop in shop concept
artop-entree-restyling-gevelbekleding

Tuincentrum

sfeervolle uitstraling die klanten trekt als een magneet

Tuincentrum

 

Je zou het niet zeggen, maar deze winkel is eigenlijk van origine een doodgewone kas. Het bedrijf deed serieuze zaken en wilde logischerwijs de aankleding van het pand meer van zich laten getuigen. We zijn direct aan het werk gegaan om het complete aanzicht aan te pakken. Er is een compleet nieuwe glasvlies gevel gerealiseerd, met ceder houten elementen. De gevel wordt tevens gebruikt om geïntegreerde thema doeken te plaatsen, waarmee gecommuniceerd wordt. De entree werd voorzien van een luifel. Uiteraard werd de naam op een bijpassende manier op de gevel en de luifel aangebracht.

De bloemetjes kunnen letterlijk buiten gezet worden, want de locatie trekt klanten aan als een magneet.

 • artop-entree-restyling-gevelbekleding
artop-school-interieur-interieurbouw-maatwerk

Basisschool

Een heerlijke omgeving voor een prettige ontwikkeling

Basisschool

 

Wat een genot te mogen werken voor een basisschool. Waar je mag werken met pure materialen, vrolijke kleurtjes, waarvan je weet dat hier straks volop geleerd en belangrijk ook gespeeld gaat worden. In samenwerking met Mecano architecten en bouwbedrijf Giesbers, is een prachtige accommodatie gerealiseerd. Wij verzorgden interieur items, zoals het bekleden van de binnengevel met hout en de trappenhuizen, maar ook de vele kapstokjes en pantry’s.

Een heerlijke omgeving voor een prettige ontwikkeling!

 • artop-school-interieur-interieurbouw-maatwerk
artop-mfa-gevelletters

MFA

Verschillende gebruikers met een gezamenlijk doel

MFA

Een veelzijdig project voor een multifunctionele accommodatie. Door BAM bouw zijn wij gevraagd de totale gevelreclame en signing van dit pand te realiseren. De uitstraling is afgestemd op de kleurstellingen van het gebouw. Maar ook hebben we getracht eenheid te creëren in de verschillende stijlen vormgeving van de bedrijven, die hier gevestigd zijn. Een mooi totaalbeeld van een karakteristiek pand en helemaal van deze tijd. Artop realiseerde namelijk ook een grote industriële klok tegen de gevel.

Verschillende gebruikers met een gezamenlijk doel.

 • artop-gevelreclame-op-maat
Riccavita-villa-penthouse-janthiel-Curacao 8

Riccavita, villa & penthouse Curaçao

voor een onvergetelijke vakantie

Riccavita, villa & penthouse Curaçao

Dit was voor ons wel een heel gaaf particulier project. Alle keuze voor details, niet alleen voor het interieur, maar ook voor het exterieur, zijn gemaakt, om gasten van deze vakantie villa, “the best holiday” te geven. De villa & penthouse wordt immers verhuurd voor vakantieverhuur. We kunnen wel zeggen dat Riccavita één van de meest bijzondere villa’s op Curaçao geworden is.  Volledig naar zee gericht,  baadt de villa van ’s ochtends tot ’s avonds in de zon en ademt de Caribische sfeer. De strakke architectuur staat in mooi contrast met de sfeervolle inrichting met aandacht voor details. De perfecte combinatie van luxe, comfort en sfeer maakt van het verblijf een waar genot. Wil je ons werk niet alleen op foto’s zien, maar kijk je uit naar een geweldige vakantie hier, kijk dan op de website www.riccavita.nl

 • Riccavita-villa-penthouse-janthiel-Curacao 8
  villa exterieur
artop-belettering-hsf-vrachtwagen-signing

Fleetmarking

een mooie tool voor naamsbekendheid

Fleetmarking

 

Ongeacht hoe groot een wagenpark is, Artop waarborgt de huisstijl door de gehele fleetmarking onder haar hoede te nemen. Zo gaat een bedrijf met een uniforme uitstraling de weg op.

Een uitgebreid wagenpark, draagt sterk bij aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Je zult één van hen vast al eens zijn tegen gekomen.

 • artop-wagenpark-signing-belettering

Diverse projecten

Daag ons gerust uit!

Diverse projecten

 

Wij zijn niet voor 1 gat te vangen. Hoe groter de uitdaging hoe meer wij in onze handen gaan wrijven. Hoe interessanter de vraag hoe meer onze radartjes gaan draaien. Wij zetten alles in het werk om jouw merk en pand op een krachtige manier te laten communiceren. We staan garant voor fraaie solide en kwalitatieve toepassingen. We voeren niet alleen uit maar denken met je mee. Over de mogelijkheden, over wat mooi is en vooral wat werkt.

Daag ons gerust uit!

bam brinker canon echte bakker gemeente gemert goossens hsf keurslager-logo Nationale-Notaris-logo visgilde