Menu
Residentieel

LUXE INTERIEUR BIJ WOONVILLA

We hebben het interieur ontwerpen en gerealiseerd van deze droomwoning, waar binnen en buiten naadloos met elkaar verbonden zijn dankzij overvloedig glaswerk. Het plafond van de woonkamer en keuken, bestaande uit ongeveer 16 km hout, creëert niet alleen een warme ambiance, maar draagt ook bij aan een uitstekende akoestiek. Dit vormt een prachtig contrast met de betonvloer, het vele glas en staal. Hier is goed over nagedacht door Artop. Tussen de woonkamer en keuken is een wand geplaatst, met aan de ene zijde een open haard en aan de andere zijde een apparatuurwand met barrista. Ondanks de ruime opzet straalt de ruimte een warme intimiteit uit. Eenheid wordt bevorderd door het gebruik van dezelfde materialen door de hele woning, wat resulteert in een luxe uitstraling waar warmte nooit ontbreekt. Ontdek de perfecte samensmelting van stijl, functionaliteit en warmte in deze vernieuwde woning gerealiseerd door Artop.

Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Residentieel

Van jaren 80 naar moderne woning: geheel nieuw interieur 

Verhuizen of vernieuwen? Dat was de cruciale vraag die de bewoners lang bezighield. Aangezien de plek waar ze woonden onvervangbaar was en een aangename sfeer bood, besloten ze tot een grondige verbouwing. Hun woning, oorspronkelijk uit de jaren 80 met een karakteristieke uitstraling, heeft een volledige transformatie ondergaan en is geupgrade woning van deze tijd.

Het gehele interieur is van de grond af aan opnieuw ontworpen en ingericht, resulterend in een thuis dat volledig voldoet aan de eisen van deze tijd. De unieke uitstraling van de jaren 80 heeft plaatsgemaakt voor een eigentijdse, frisse look die perfect aansluit bij de moderne levensstijl van de bewoners. Met deze vernieuwing hebben ze niet alleen de woning, maar ook het thuisgevoel naar een geheel nieuw niveau getild.

Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Riccavita

VILLA & PENTHOUSE CURAÇAO

Elk detail, zowel interieur als exterieur, is zorgvuldig gekozen om gasten van deze vakantievilla het ultieme verblijf te bieden. Riccavita, een opmerkelijke villa op Curaçao, straalt uit naar zee, doordrenkt met zon van 's ochtends tot 's avonds, en ademt de onmiskenbare Caribische sfeer. Deze villa en penthouse zijn ontworpen voor vakantieverhuur en bieden zonder twijfel "the best holiday" ervaring.

De gestroomlijnde architectuur vormt een prachtig contrast met het sfeervolle interieur, waarbij elk detail met zorg is gekozen. Luxe, comfort en sfeer smelten samen tot een perfecte harmonie, waardoor het verblijf een waar genot wordt. Om onze inspanningen niet alleen op foto's te tonen, maar ook in bewegend beeld, nodigen we je uit om de video van Riccavita te bekijken op youtube. https://youtu.be/Ah-y2CmpEUU?si=v5hxVTiT0--Gs0nS

Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
© 2024 Artop    |    Sitemap