Menu
Optilook

RETAIL

Optilook, dé opticien en audicien van Gemert, waar klantvriendelijkheid en deskundigheid samenkomen. Waar Artop al voor de tweede keer de winkel mocht verbouwen, straalt nu niet alleen gezelligheid uit maar ook deskundigheid uit. De kleuren zijn weer bij de tijd gebracht en de presentatie van brillen is overzichtelijk, met aandacht voor wat er echt toe doet. Niet zoveel mogelijk laten zien, maar wat je laat zien, goed uit laten komen. Want eigenlijk past de bril het mooist, als Edward of één van de andere medewerkers hem uitzoekt. Met hun kennis zien zij direct welke bril bij je past. Bij Optilook draait het om vakmanschap, en dat merk je. De uitspraak: "Ieder zijn vak" is hier zeker op zijn plaats. Zij voelen zich thuis in de vernieuwde ruimte, en samen hebben we een interieur gekozen die bij hen past. Wil jij ook een woon of werk ruimte met een interieur dat bij jouw past? Neem contact op met ons en laat je adviseren betreft de mogelijkheden.

 

 

Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
ARP

OFFICE

Wanneer je een unieke locatie betrekt, is het cruciaal om iets bijzonders te creëren. ARP, gevestigd in het monumentale Sphinx gebouw in Maastricht, bood ons een casco verdieping aan, waarop we creatief aan de slag gingen. Ingericht naar de fases van ARP's-processen, dient hun kantoor nu als werkruimte en complete showroom waar klanten gerealiseerde toepassingen kunnen ervaren. De ruimte stimuleert creativiteit, te scrummen, projectgroepen en vergaderingen, met mogelijkheden voor stil werken en het vieren van successen. In dit project hebben we op maat gemaakte interieuritems, meubels, glazen wanden, houten elementen, tapijt, akoestische oplossingen en verlichting verzorgd. Het resultaat is een unieke ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook inspirerend en representatief voor ARP's expertise en toewijding aan innovatief interieur.

Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Aluberg

SHOWROOM

Toen Aluberg hun bestaande bedrijfspand betrok, was het heerlijk om met de extra ruimte te werken. De showroom / vergaderruimte moest nauw aansluiten bij de identiteit om klanten te enthousiasmeren. Ons 3D-interieurontwerp slaagde erin de gewenste sfeer te creëren, wat resulteerde in een snelle realisatie. Met het nieuwe interieur ontvangt Aluberg vol trots klanten en maakt het team vol op gebruik van de ruimtes voor intern overleg. De ruimte is slim ontworpen zodat zij deze in twee secties kunnen verdelen: éen actievere hoge zit, en éen ruime tafel voor 8 personen. Bovendien biedt de ruimte veelzijdige mogelijkheden om producten te presenteren en opslag, waardoor het een multifunctionele plek is die perfect aansluit bij de behoeften van Aluberg en een inspirerende omgeving biedt voor diverse bedrijfsactiviteiten.

Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Mezenberg

OFFICE INTERIEUR

Van de buitenkant, waar wij de naam Mezenberg op het pand aangebracht hebben, naar binnen, waar we een prachtige transformatie hebben gerealiseerd naar een kantoortuin. De vrijstaande bureaus, kasten en pantry vormen een mooi geheel, perfect op elkaar afgestemd. De ruimte is voorzien van semi-transparante houten room dividers, die de open sfeer benadrukken en de indeling subtiel definiëren. Op de bovenverdieping treffen we een stijlvolle spreekkamer en een directiekantoor aan.

Om de akoestiek in de kantoortuin op aangenaam niveau te brengen, hebben we gebruikgemaakt van hoogwaardige vilten plafond- en wandbekleding. Een creatief hoogtepunt is de kast die op unieke wijze is voorzien van akoestisch groen. De ruimte heeft een half open pantry, garderobe, op maat gemaakte tafels en bureaus. Lange, lage kasten, die tevens dienen als verfraaiing van de wand, bieden royale opbergmogelijkheden. Kortom, een vernieuwd interieur dat niet alleen functioneel is, maar ook aan spreekt, waarbij de open en inspirerende ambiance centraal staat.

Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Topic

Optimaal Samenwerken in Modern en Inspirerende kantoortuin 

Voor het soft- en hardware bedrijf Topic in Best was de missie erg helder: een inspirerende maar ook functionele omgeving creëren voor zowel relaties als voor personeel. In nauwe samenwerking met NBA Architecten hebben we het kantoor op een uiterst creatieve wijze ingericht en vorm mogen geven. Een opmerkelijke toevoeging aan het interieur is de verlichte buizenwand, die subtiel en transparant een speelse routing en scheidingslijnen tussen de ruimtes biedt. Naast een prachtige bar en koffiecorner, voorzien van alle gemakken, hebben we tevens kleurrijke signing toegepast op muren, ramen, gevels en vloeren. Het eindresultaat is een fascinerende ruimte die niet alleen functioneel is maar ook uitnodigend en uitdagend voor de gebruikers. Ontdek deze unieke en boeiende ruimte, speciaal ontworpen door Artop interieurbouw.

Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
© 2024 Artop    |    Sitemap